نهادينه کردن گردشگري زيارتي نيازمند اطلاع‌رساني متوليان فرهنگي است

سرپرست اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا(chtn)، با تاکيد بر لزوم توسعه گردشگري مذهبي در اين استان افزود: در هر استان علاوه بر امامزاده‌ها، بقاع متبرکه‌اي نيز وجود دارند که از احترام خاصي در نزد مردم آن استان برخوردارند.

وي با بيان اين که استان مرکزي نيز از اين امر مستثنا نيست، تصريح کرد: بقاع متبرکه موجود ظرفيتي براي گردشگري زيارتي استان به شمار مي‌روند و به عنوان قطب‌هاي گردشگري مذهبي در برنامه‌ريزي‌هاي آتي مورد توجه قرار خواهند گرفت.

رضواني يادآور شد: وجود اماکن متبرکه و مقدس در اين استان تقويت گردشگري مذهبي را دو چندان مي‌کند که اين امر نيازمند فراهم‌آوردن زيرساخت‌ها و افزايش اماکن اقامتي در سطح استان است.

سرپرست اداره‌ کل ميراث‌ فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي گردشگري مذهبي را از شاخه‌هاي پردرآمد صنعت گردشگري دانست و افزود: استان مرکزي علاوه بر برخورداري از امامزادگان و بقاع متبرکه خاستگاه شخصيت‌ها و چهره‌هاي ديني بسياري است که توجه به اين شخصيت‌ها و زندگي آن‌ها به‌تنهايي مي‌تواند زمينه‌ساز ورود گردشگران به اين استان باشد.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث ‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي يادآور شد: تمام اين موارد ظرفيت‌هايي به شمار مي‌آيند که لازم است براي توسعه گردشگري زيارتي استان مورد توجه قرار گيرند.
ب/117

انتهای پیام/

کد خبر 139102139